Previous Image
Next Image

info heading

info content


  • Location: Falmouth, Cornwall, UK
  • Site Area: approx. 0.63 ha
  • Client: Falmouth College
  • Architect: Stonewood Design Architects
  • Landscape Architect: LT Studio
  • Competition status: Finalist

Falmouth College

Tremough Campus

LT Studio was shortlisted as lead consultant to design a key public space at Tremough Campus, Falmouth College. ‘The Heart Space’ needed to be flexible enough to become the social focal point for the Campus.

A distinctive approach was required in considering the challenges given by the levels and typology of the campus. Our design highlighted the creation of a green ‘swathe’ which could flow from the south of the site and the walled garden, past Tremough House, transcending the Heart Space.

As an artistic and creative centre of learning the brief included an emphasis on an approach to developing an artistic response. In preparation for this, we commissioned the services of an artist who communicated our layered approach through colour, form and fabric.